Özdilek

Eğitim

Yeşilay Kulübünden Faaliyetlerini Değerlendirme Önerisi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şubesi Başkanı Enver Şahin yaptığı basın açıklamasında Yeşilay Kulüplerinin varlığına değinerek " okul seçiminde Yeşilay Kulübü faaliyetlerinin de değerlendirilmesi gerekliliğine " Dikkat

14 Eylül 2013 Saat: 12:59
Yeşilay Kulübünden Faaliyetlerini Değerlendirme Önerisi
Yeşilay Kulübünden Faaliyetlerini Değerlendirme Önerisi

   Şahin sözlerine şu şekilde devam etti " çocuğunuz  seçtiğiniz okulu bitirince çok iyi bir meslek sahibi olabilir ve iyi para kazana bilir ama hedefler peşinde koşan çocuğunuz ya bağımlı olursa ? Belki yılların birikimini kumar alışkanlığı ile bir zarın ucunda tüketebilir, yada alkolik olabilir veya bir madde bağımlısı.

 

İşte okullarımızda yıllardır faaliyet gösteren Yeşilay Kulüpleri bu konuda devreye giriyor ve öğrencileri kötü alışkanlıklara karşı uyarıyor.

 

Yeşilay kulübünde yer alan bir öğrenci diğer arkadaşlarına kötü alışkanlıkların zararını anlatıyor, Yeşilay böreği dağıtarak onlara sigaranın adının dahi zararlı olduğu mesajını veriyor, aldığı Yeşilay Kartını bir ömür saklayarak adeta kötü alışkanlıklara karşı önce kendini aşılıyor sonra diğer arkadaşlarını.

 

Siz velilerden istediğimiz okul seçimi yaparken o okulun bir yıl önceki Yeşilay Kulübü faaliyetlerine bakmanız olacaktır" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat