Özdilek

Kültür/Sanat

Yeşil Sahanın Sultanları ikinci yarıya hazır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil Sahanın Sultanlar, hazırlık maçında İstanbul Kireçburnuspor'u 5-1 yendi

 

Kireçburnu’nu 5-1’le geçtiler

Türkiye Kadınlar 2.Ligi Marmara A Grubu’nda mücadele eden Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Derince Suni Çim Stadı’nda hazırlıklarını sürdüren Derinceli bayanlar, oynadıkları hazırlık maçında İstanbul Kireçburnuspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Derince Belediyespor, Eda (2), Kübra, Mihriban ve Havvanur’un attığı gollerle maçı 5-1 kazanmayı bildi.

 

“Hedefimiz 1. Lig’e yükselmek”

Ligin ilk yarısında oynadığı üç maçı kazanan ve liderlik koltuğunda oturan Sarı Lacivertliler, ikinci yarıda da galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor. Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Hasan Alemdar, yaklaşık 45 günlük arada iyi bir çalışma programı uyguladıklarını ifade ederek “Hedefimiz 1.Lig’e yükselmek. Bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sezon sonunda 1.Lig’e çıkacak olan iki takımdan biri biz olacağız” dedi.

 

Rakip Sakarya Bayan Futbol Takımı

Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, ikinci yarının ilk maçında Sakarya Bayan Futbol Takımı’nı konuk edecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçı 4-1 kazanan Derinceli Bayanlar, ikinci maçı da kazanmayı planlıyor. 26 Şubat Pazar günü Derince Stadı’nda oynanacak olan Derince Belediyespor-Sakarya Bayan Futbol Takımı mücadelesi saat 12.00’de başlayacak.

 

ANTRENMAN: Sarı lacivertli bayan futbolcular Sakarya maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

 

MÜCADELE: 45 günlük arayı iyi değerlendiren Derince Belediyesporlu futbolcuların hedefi Süper Lig’e yükselmek.

 

SULTANLAR: Türkiye Kadınlar 2.Ligi Marmara A Grubu’nda mücadele eden sarı lacivertliler, hazırlık maçında Kireçburnuspor’u 5-1 mağlup etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat