Özdilek

Spor

Yeşil Sahalar miniklerin

U-13 Ligi Grup maçları bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla devam ediyor. Lig de A, B, C, D, E, F, L, K ve H gruplarında bugün oynanacak müsabakalarda büyük heyecan yaşanacak

30 Mart 2018 Saat: 20:26
Yeşil Sahalar miniklerin
Yeşil Sahalar miniklerin

U-13 Ligi grup mücadelesinde bugün A grubunda İzmit Belediyespor ile Çenesuyu Plajyoluspor Avni Kalkavan Stadı’nda, B grubunda Yeşilovaspor ile Acısu Belediyespor, C grubunda Kocaeli Yenişehirspor ile Yuvam İzmitspor ve D grubunda Çayırtepe Gençlikspor ile Yeni Kocaelispor Cephanelik Stadı’nda puan mücadelesine çıkacaklar.

MÜTHİŞ MAÇLAR

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda bugün miniklerin mücadelesinde B grubunda Kocaeli Güneşspor ile Sarımeşe Belediyespor, D grubunda Yenidoğan Serdarspor ile Üçyoldoğuspor, C grubunda İzmit Yahyakaptanspor ile Kocaeli Gençspor kozlarını paylaşacaklar. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı7nda Başiskele Belediyespor ile Yazlıkspor karşı karşıya gelecek.

Puan mücadelesi

E ve F grubunda puan mücadelesinde minikler Kavaklı Stadı’nda hünerlerini sergileyecek. F grubunda Değirmenderespor ile Gölcük Şirinköyspor, Gölcükspor ile Karamürsel Ereğlispor karşılaşacak. E grubunda ise Gölcük İdman Yurdu ile Gölcük Gençler Birliği puan mücadelesine çıkacak. Derince Stadı’nda bugün B grubunda Yavuzspor ile İzmit FK karşılaşacak.

BEYLİKBAĞI VE DARICA’DA HEYECAN

D grubunda mücadele eden Derince Sırrıpaşa ile Kartepe Belediyespor,  B grubunda mücadele eden Yavuzspor ile İzmit FK Derince Stadı’nda puan mücadelesine çıkacak. Beylikbağı ve Darıca Nene Hatun statlarında L, K ve H grubunda mücadele eden minikler bugün büyük heyecan yaşayacaklar. U-13 Ligi’nde grup maçları mücadelesi yarın farklı sahalarda oynanacak müsabakalarla devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat