Özdilek

Turizm

Yerelsen’den Düzce’de İmzalar Atıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Yerelsen’in üyelerinden Düzce Belediyesi bünyesinde çalışan 284 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı….

İşvereni  temsilen YERELSEN…

Düzce  Belediyesinde çalışan Belediye iş sendikasına üye 284 işçiyi  ilgilendiren  toplu sözleşme görüşmeleri mutlu sonla  noktalandı. İşvereni temsilen YERELSEN’in, işçileri temsilen Belediye iş sendikasının  yaptığı  görüşmeler sonucu, tüm maddelerde mutabakat sağlandı ve imzalar  Düzce Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen geniş katılımlı bir törenle atıldı.

YERELSEN  Genel Sekreteri Mümtaz UZUN,  Uzmanlar Hasan TENLİK,Yahya BİLGİN ve Mete BİLGİN’in hazır bulunduğu imza törenine, Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM, Belediye yöneticileri,Belediye İş Sendikası TİS  Genel Sekreteri Erdoğan KEFELİ,sendika yöneticileri ve işçiler katıldı.

Törende  konuşma yapan Genel Sekreter Uzun, yaptıkları yoğun görüşmeler sonucu iyi bir sözleşme hazırladıklarını, Belediye’nin imkanları doğrultusunda en iyi şartları sunduklarını belirterek, sözleşmenin taraflara hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra söz alan Başkan İsmail Bayram, her zaman çalışanlarının yanında olduğunu, halka yapılacak hizmeti tek başına değil çalışanlarıyla birlikte yaptıklarını belirterek,imkanları olduğu sürece öncelikle çalışanlarının menfaatlarini koruyacaklarını söyledi.Konuşmasında ayrıca , 2009 yılına ait iki ikramiyenin çalışanların hesaplarına yatırılması konusunda talimat verdiğini müjdeleyen Başkan Bayram, sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür etti ve sözleşmenin çalışanlara  hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmalardan sonra imza törenine geçildi.Törenin ardından işçi temsilcileri, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Yerelsen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun’a çiçek takdim ettiler.

Yevmiyeler %11 oranında arttırıldı...

2 yıl süreyle geçerli olan  sözleşmeye göre çalışanların  yevmiyelerine ilk yıl  %11, 2.yıl ise enflasyon oranında  zam yapıldı.  Ayrıca çalışanların sosyal haklarında da%10 ile 16 arasında artış sağlanmış oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat