Özdilek

Çevre

Yeraltı Konteynerleri Montajına Başlandı

İzmit Belediyesinin daha önce ihalesini yaptığı ve geçtiğimiz günlerde teslim aldığı yeraltı konteynerlerinin montajına başladı.

11 Aralık 2015 Saat: 13:51
Yeraltı Konteynerleri Montajına Başlandı
Yeraltı Konteynerleri Montajına Başlandı

İlk olarak Çukurbağ Mahallesi Musa Kazım Caddesinde 3 adet yerleştirilen konteynerlerin kazı çalışmaları süratle devam ediyor.

 

Normal konteyner kapasitesinden yaklaşık 4 kat daha fazla çöp kapasitesi olan yeraltı konteynerlerinin boşaltılması için bir personel yeterli geliyor. Kumanda ile kontrol edilen sistemde konteyner vinç ile kaldırılarak kamyona boşaltıldığı bilgisini veren yetkililer, “2-3 dk içinde çöp alma işi bitiyor. Yeraltı konteynerleri daha az yer kullanarak daha çok çöp alıyor. Çöp toplama sisteminin daha hızlı ve sessiz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak konteynerlerin kazı ve montaj işlerinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor” dedi. İlk etapta 93 ayrı noktaya 101 adet yeraltı konteyneri konulacağı ve sistemin daha sona genele yayılacağını belirten yetkililer yeraltı konteynerleri ile temizlik hizmetlerinin daha verimli olacağını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat