Özdilek

Spor

Yenişehirspor u 14 ligi C grubunda da nağmağlup şampiyon

Türkiye şampiyonasına gitme hakkı elde eden yenişehirspor u 14 ligi C grubunda da nağmağlup şampiyon olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

7 Şubat 2014 Saat: 09:16
Yenişehirspor u 14 ligi C grubunda da nağmağlup şampiyon
Yenişehirspor u 14 ligi C grubunda da nağmağlup şampiyon

Oynadığı maçlarda üstün bir performans ortaya koyan,12 maçta 86 gol atıp ,kalesinde sadece 4 gol gören yenişehirspor u 14 takımının bu başarısı ,başta Yenişehir mahallesi olmak üzere ,tüm spor severlerin beğenisini kazandı.

  Bu sezon oynadığı tüm maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan yenişehirspor u 14 takımının antrenörlüğünü tecrübeli teknik adam Necmi TÜKEL yapıyor. Futbolun ilimizdeki duayenlerinden olan ve yetiştidiği futbolcularla Kocaeli spor tarihine adını altın harflerle yazdıran tecrübeli antrenör Necmi Tükel başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Yenişehirspor’u şampiyonluğa taşımayı başardı.

Yenişehirspor antrenörü Necmi TÜKEL,elde  edilen bu başarıların tesadüf olmadığını,yönetim,antrenör arkadaşlar,sporcu ve velilerimizle uyum içinde ,çok çalıstıklarını,bölgemizde bulunan tüm çocukları gözlemlediklerini ve en yeteneklilerini tesbit ederek ,kulübe kazandırdıklarını söyledi.

Tecrübeli antrenör Necmi Tükel: ‘’Göreve çok kısa bir süre önce gelmiş olmamıza rağmen yaklasık 150 genç oyuncuyu kulübe kazandırdık,her yaş grubunda şampiyonluk için yarışacak takımlar oluşturduk.Bu doğru zamanda,doğru yerde,doğru kişilerle çok çalısarak elde dilmiş bir basarıdır dedi.

Yeni şehir spor antrenörü Necmi TÜKEL,   Bu başarıların olusmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kulüp baskanı Erdoğan AKKUZU ya ve yönetim kuruluna,altyapı antrenörleri Ferhat YAŞAR ve Erdal DEMİRÖREN e ,yoğun okul ve sınav programına rağmen ,özveriyle çalısan tüm sporculara teşekkür ederek,Yenişehir kulübüne ve Kocaeli ne daha bir çok şampiyonluk yasatacaklarını söyledi’’

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat