Özdilek

Aşayiş

Yenimahalle Radar yolunda yangın

İzmit ilçesi Yenimahalle Radaryolu üzerinde bulunan Güçlü Sitesinde 3 katta bulunan bir dairede yangın çıktı.

26 Şubat 2018 Saat: 14:07
Yenimahalle Radar yolunda yangın
Yenimahalle Radar yolunda yangın

İzmit  Yenimahalle Radar Yolu üzerinde bulunan Güçlü sitesinde bir dairede yangın çıktı.  Evden çıkıp komşusuna giden Jale Şen isimli bayana ait dairenin salonunda çıkan yangını,   fark eden bina sakinleri  durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.  Bu esnada yangın nedeniyle apartmana dolan  duman sebebiyle  kimse evinden dışarıya çıkamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri,  bir yandan  yangına müdahale ederken, diğer yandan   bina içine girerek ve merdivenli aracı kullanarak, içeride  mahsur kalan apartman sakinlerini kurtarmaya başladı. 

 İtfaiye erleri alt katlarda oturan  bina sakinlerini maskelerle kurtarıp dışarıya çıkardı. Diğer bine sakinleri ise balkon ve pencerelerinden  merdivenli araçlar ile alınarak aşağı indirildi.Dumandan etkilenen   5’i çocuk 7’si yetişkin toplam 12 kişi, ambulanslarla alınarak çevre hastanelere sevk edildi. İtfaiyenin kurtardığı çok sayıda bina sakinine ise olay yerindeki  sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. merdivenli araç  ile   kurtarılanlar arasında 2 kedi ve 1 köpekte  vardı. Öte yandan, yangının kendisi ile aynı binada bulunan komşusuna geçen Jale Şen’in, evinin salonunda ki televizyondan çıkmış olabileceği ileri sürüldü. Maddi hasarın oluştuğu yangın ile ilgili  itfaiye ve polis ekipleride  soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat