Özdilek

Güncel

Yenikent Cem Evin'den davet var

Derince Yenikent Cem ve Kültür Evi Derneği Derneği başkanı Aysel Ersoy, YEDEP projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile düzenledikleri eğitimlere tüm vatandaşları davet etti.

13 Ekim 2023 Saat: 12:01
Yenikent Cem Evinden davet var
Yenikent Cem Evin'den davet var

Yenikent Cem Evin'den davet var

İlk yardım ve Deprem anında yapılması gerekenler hakkında eğitimler düzenleyen Derince Yenikent Cem ve Kültür Evi Derneği Derneği başkanı Aysel Ersoy, YEDEP projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile düzenledikleri eğitimlere tüm vatandaşları davet etti.

 

 

Daveti basın aracılığıyla da duyurmak istediklerine değinen Başkan Aysel Ersoy; Kocaeli büyükşehir belediyesi ve kent konseyi'nin yedep projesi destekli  ilk yardım ve deprem eğitimlerimizi kentimizin 3 ayrı ilçesinde gerçekleştirerek  daha fazla insanımıza ulaşmayı, faydalı olmayı hedefledik.

 

İlk projemizi 24 Eylül 2023 tarihinde Derince Yenikent kültür merkezi'nde gerçekleştirdik

 

  1. 14:00'da gerçekleştireceğiz, müsait olan tüm canları bekliyoruz..

 

  1. 22 Ekim saat 14:00'da gerçekleştirmeyi planlıyoruz

 içerisinde yaşadığımız deprem bölgesinde tüm canlıların bu eğitimi alması gerektiğini düşünerek yönetim kurulumuz adına sadece üyelerimize değil tüm halkımıza açık bir eğitim programı düzenleme kararı aldık, umarım kentimize ülkemize yararlı oluruz ilginize şimdiden teşekkür ediyoruz, Gelin canlar bir olalım diyerek tüm vatandaşları etkinliklere davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat