Özdilek

Siyaset

Yeniden aday olacağım, kazanacağım

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 2015 Şubat ayında yapılacak olan kongrede aday olacağını ve seçimi ülkücü tabanın desteği ile kazanacağını söyledi.

22 Kasım 2014 Saat: 11:22
Yeniden aday olacağım, kazanacağım
Yeniden aday olacağım, kazanacağım

Kongrede adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Ünlü, “Seçilmiş il başkanıyım. Seçilene kadar bu süreçte neler atlattığımı, parti muhalefet adına görevden alınmam için uğraşılan zorlukları gören kişilerin aday olmayacağıma inanması mümkün değildir. Kocaeli de ilkleri yapan, MHP tabanı önüne plan ve proje koyan, 2015 başarı anahtarı sunan bir il başkanıyım. Rutinin dışına çıktım. Bu süreçte muhalefet ve basın konusunda çok zorluk yaşadım. Bu zorlukları çeken bir başkan olarak çekileceğimin düşünülmesi bir rüyadır. Siyasi malzemedir. Etik değildir. Aydın Ünlü kongreden ülkücü tabanın desteği ile çıkacaktır. Bu söylemlerin amacı gündem yaratmaktır” şeklinde konuştu.

Kongrede en büyük avantajın kendisinde olduğunu söyleyen Ünlü, “1994 yılında başlayarak 2014’ e kadar küsmeden ara vermeden gece gündüz siyaset yapmanın şansını kullanacağım. Partinin değerlerini biliyorum. Ocakçı ve partilinin gönlünden geçenleri biliyorum. Parti iktidarını istiyor. Tabanı anlayan siyaset yapıyorum. Taban 4-5 milletvekili istiyorsa, çıkaracağım. İzlenen siyaset, tabanın beklediği siyasetti. Abilerin değil, teşkilatın sözünün geçtiği bir siyaset izledim. Bizim partilimiz iyi analiz yapar. Bu tür söylemlerin partiye artı veya eksisi olmaz. MHP 2015’te  iktidar istiyor” dedi. Ünlü, kavgaya müsaade etmeyeceğini, son sözü sandığın söyleyeceğini aktardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat