Özdilek

Siyaset

YENİ PARTİ 1 KASIM’da.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Erbakan faktörünü aşamayıp Saadet Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarının

yeni partinin ismi ve amblemi için oluşturdukları komisyon çalışmalarları son aşamaya geldi.

''Tüm Türkiye'yi kucaklayacak'' parti ismi ve amblemi için bugüne kadar 200'ün üzerinde isim ve amblem üzerinde çalışma yapan Kurtulmuş ve arkadaşlarının 5 isim ve 5 amblem üzerinde durdukları ve bu çalışmaları profesyonel isimlerle birlikte sonuçlandırdıkları öğrenildi.

Kurtulmuş, bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla, partinin adını açıklayacak. İçişleri Bakanlığı'na yapılacak müracaatla, Türk siyasi hayatı yeni bir parti kazanacak.

Kurtulmuş, yeni kuracağı partinin Kurucular Kurulu'nda Türkiye'nin yakından tanıdığı birçok kişiye yer verdi. Yeni partinin Kurucular Kurulu'nda ilk defa siyasete girecek Maliye Bakanlığı eski müsteşarı Hasan Basri Aktan'ın yanı sıra eski Demokrat Partili Çağrı Erhan, Erol Göka, Beyhan Aslan, Fethi Karaaslan, Mehmet Bekaroğlu gibi birçok kişi yer alıyor. Bu güne dek katıldığı tüm toplantı ve söyleşilerde kuracakları yeni partiyle ''halkı esas alan yeni bir merkez yapı'' oluşturacaklarını açıklayan Kurtulmuş , 1 Kasım pazartesi günü açıklayacakları yeni parti ile herkesin özgürlüğü, adaleti ve refahı için çalışacaklarını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat