Özdilek

Ekonomi

Yeni Hal Binası Yapımı Devam Ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele- Kullar'da inşa ettiği yeni hal binasının yapımına devam ediliyor.

17 Mart 2013 Saat: 13:54
Yeni Hal Binası Yapımı Devam Ediyor
Yeni Hal Binası Yapımı Devam Ediyor
Modern yapısıyla öne çıkacak olan hal binası her türlü ihtiyacı karşılayabilecek özellikte inşa ediliyor. 56 bin metrekare alanıyla rahat bir kullanım sağlayacak olan hal binası fiziki ve işlevsel özellikleriyle örnek bir tesis olacak. Bina, özellikleri bakımından Türkiye'nin sayılı tesisleri arasında olacak.

Sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşacak hal binasının bir bölümünün çatı ve duvar işleri tamamlanırken diğer bölümde çatı işleri sürüyor. Sebze -meyve kısmında iki ana direk üzerine yükselen sosyal tesis yer alıyor. Türkiye'nin çeşitli illerinden hale sebze meyve getirecek olan şoförler burada yemeklerini yiyerek pansiyon bölümünde konaklayabilecekler.

Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan bulunuyor.

Geniş alanıyla park sorununu yaşamadan rahat bir kullanım akanı sunacak olan modern hal binası her türlü ihtiyaca yönelik oluşacak. Tesis bu yönüyle örnek bir yapı teşkil edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat