Özdilek

Güncel

Yeni emniyet binasının temeli 2015’te atılacak

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Başiskele’de açılacak olan yeni il emniyet binası inşasının 2015 yılında başlayacağını müjdeledi

9 Nisan 2014 Saat: 17:56
Yeni emniyet binasının temeli 2015’te atılacak
Yeni emniyet binasının temeli 2015’te atılacak

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’e gecikmeli bir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda Polis teşkilatının kuruluşunun 169’uncu yıldönümünü de kutlayan Civelek, seçimlerin huzurlu bir ortamda geçmesindeki katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

EMNİYET DEVAM ETTİ

Civelek, bulaşmadaki konuşmasında, “Görevinizde başarılar diliyoruz. Güzel hizmetlere imza atılmasını temenni ediyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Mesleğiniz çok kutsal. En önemli olan şey kentlerdeki emniyet. Gelişinizle var olan emniyet devam etti. Seçimlerin huzurlu bir ortamda geçmesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YARIMEL DE TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eten Levent Yarımel ise, “Bizler de seçim sürecinin huzur içinde geçmesinde katkı sağlayan STK’lar, kamu kurumları ve siyasi partilere teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

BİRİMLERİN YÜZDE 75’İ

Halkla olan ilişkilerin daha çok geliştirilmesi taraftarı olduğunu da vurgulayan Yarımel, 12 ilçede birimleri bulunan emniyet müdürlüklerinin Başiskele’de yapılacak olan yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasında toplanacağını hatırlatarak, “Binanın ihalesi tamamlandı, projesi de onaylandı. Bugüne kadar emniyet müdürlüğü binası yapılmadı. Birimlerimizin yüzde 75’ini bu binada toplayacağız. 2015 yılı başında inşasına başlamayı düşünüyoruz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat