Özdilek

Eğitim

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılını Çikolatayla Açtılar

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Adem Şahinkaya okulun idareci kadrosu ve öğretmenleriyle beraber okulun ilk günü bütün öğrenci ve velilere çikolata ikram ederek başladılar.

19 Eylül 2017 Saat: 08:50
Yeni Eğitim ve Öğretim Yılını Çikolatayla Açtılar
Yeni Eğitim ve Öğretim Yılını Çikolatayla Açtılar

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Adem Şahinkaya  okulun idareci  kadrosu ve   öğretmenleriyle  beraber okulun ilk günü bütün öğrenci ve velilere çikolata dağıtarak okula yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerini de hoş bir sürprizle karşıladı.

Bilişim Teknolojileri ,Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri ,Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Sanat Tasarımı,Grafik ve Fotoğrafçılık, Giyim Üretim Teknolojisi ,Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri ,Seramik ve cam teknolojisi alanları olmak üzere 9 alandan oluşan okulda neşeli bir okulun ilk günü heyecanı yaşandı.Yeni gelen öğrencilerle diğer  öğrencilerin kaynaştığı törende okul müdürü yaptığı konuşmada öğrencilere 3 şeye önem vermeleri gerektiğini söyledi. Bunların ''Saygı,Sabır ve Nitelik'' olduğunu söyleyerek herkese hayırlı bir yeni eğitim öğretim yılı diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat