Özdilek

Güncel

Yeni Cuma tuvaletleri ücretsiz oluyor

Uzun süreden bu yana işletmecide ücretli olan Yeni Cuma Parkı tuvaletleri Hürriyet’in söz verdiği gibi ücretsiz oluyor.

21 Temmuz 2023 Saat: 10:22
Hürriyet Yeni Cuma Tuvaletlerini Ücretsiz Yapıyor
Yeni Cuma tuvaletleri ücretsiz oluyor

Yeni Cuma tuvaletleri ücretsiz oluyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet seçimden önce verdiği bir sözü daha tutarak, daha önce işletmeci elinde ücretli olan Yeni Cuma Parkı tuvaletlerini hem ücretsiz yaptı hem de baştan sona yeniledi.

 Hürriyet bir sözünü daha tuttu

Bilindiği üzere Yeni Cuma Parkı tuvaletleri; Nevzat Doğan döneminde 8 yıllığına işletmeciye kiralanmış ve vatandaşlardan kullanım sonrası belirli bir ücret alınıyordu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2019 seçimleri öncesinde Yeni Cuma Parkı tuvaletlerinin bedava olacağı sözünü vermişti.

 Yeni cuma parkına yakışır şekilde

İlgili firma ile sözleşmenin bitmesinin ardından, yenilemeyen Başkan Hürriyet, söz verdiği gibi işletmeye kiraya vermedi ve Yeni Cuma Parkı tuvaletlerini belediyenin işleteceğini açıkladı. Özellikle yenilenen Yeni Cuma Parkına yakışır bir şekilde yenilenen tarihe dokuya uygun hale getirilen tuvaletlerin 10 gün içerisinde açılması planlanıyor.

 Engellilere de uygun yapıldı

Kiradayken eski yapısıyla sıklıkla şikâyete konu olan Yeni Cuma Parkı tuvaletleri tamamen yenilendi ve özellikle engellilerin kullanımına da uygun hale getirildi. İzmit kent merkezinde engellilerin kullanabileceği tek umumi tuvalet oldu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat