Özdilek

Siyaset

“YENİ BİR KENT TASARLIYORUZ”

Çayırova Kurucu belediye başkanı ve CHP Belediye başkan aday adayı Timur Koç, Sinoplulardan sonra bu kez, Tokatlılar derneğine konuk oldu.

23 Eylül 2013 Saat: 20:28
“YENİ BİR KENT TASARLIYORUZ”
“YENİ BİR KENT TASARLIYORUZ”

Tokatlılar toplantıya büyük ilgi gösterirken, Timur Koç, göreve gelmesi durumunda yapılacak olan projeleri anlattı. Koç, Çayırova baştan sona, altta üste yeniden, modern bir kent olarak tasarlanacak. Bu planlamanın içine yeni bir kent oturtulacak” dedi.

Çayırova Özgürlük mahallesindeki Tokatlılar Derneğinde Tokat kökenli vatandaşlarla buluşan Koç’un toplantısına ilçe yöneticileri, kadın kolları başkanı Türkan Kılıç, Büyükşehir Meclis üyesi Mehmet Ali Kaplan,  Meclis üyeleri Ali Rıza Kaplan, Cemal Demirbağ, CHP  eski başkanlarından Selahattin Kaya, eski parti yöneticilerinden Emine Özcan, eski meclis üyeleri Murat Baykara ve Şükrü Öztürk, çok sayıda belediye meclis üyesi aday adayı ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.Toplantıda, Çayırova eski DSP Belediye başkan adayı  İsmail Temiz de yer aldı.

 

NE MAHKEME KAPISI NE HAKSIZLIK

 

Dernek başkanı Durmuş Kamışlı’yı yanına alarak Tokatlılara seslenen Timur Koç, konuşmasına, “geçmişte eksiklerimiz, diyaloğ yetersizliklerimiz olabilir. Ama sizin başınızı öne eğdirecek bir yanlışım olmadı. Ne yolsuzluktan mahkeme kapılarında dolaştım ne de kimseye haksızlık ettim. İlişkilerimizde, dostluklarımızda eksiklikler olduysa, özür dilerim” dedi.

 

EKSİKSİZ DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM

 

Seçim sonrasında, uzun süre ekmeğinin peşinde koşmak için Çayırova’dan yer yer uzak kaldığını, bu yüzden kendisine kırılmamalarını isteyen Timur Koç, “ben her zaman halkımın, sizlerin yanında oldum. Bu nedenle yüzünüze, gözünüzün içine bakarak, desteğinizi istiyorum. Ben olayım, başka adayımız olsun, eksiksiz destek bekliyorum” diye konuştu.

 

HİZMET YAPTIK, AYIRIM YAPMADIK

 

Çayırova’da görünen ne varsa çoğunun kendileri tarafından yapıldığını, hizmette, işe alımda, işyeri yerleştirmede, vatandaşlara saygıda asla ayırım yapmadıklarını bir bir anlatan Koç, “Sınırlı olanaklarla 7 yıllık belediye başkanlık yaptığımız bizim döneme bakın, bir de son on yıllık döneme bakın. Planlama, hizmet binaları, caddeler, içilebilir su, araç parkı dahil onlarca hizmet bizim eserimizdir. Çayırova ilçe oldu ama yine Şekerpınar, Güzeltepe ve Fatih caddesi ayrı ayrı bölgeler gibi. Kent entegrasyonu sağlanamadı. İlçenin kurumları yok.  Kentsel dönüşüm deniyor ama tam bir güvensizlik ve kargaşa hakim. Bu yüzden, Çayırova yeniden planlanacak. Bu planlamaya yeni bir kent hedefi oturtulacak. Merkezi, hizmet binaları, caddeleri, kent mobilyaları, binaların görsel güzelliğe kavuşturulması, çevre düzenlemeleri, kültür ve sanat merkezleri ile yeni bir Çayırova tasarlıyoruz”dedi.

 

GENÇLERİMİZ BURADA NEDEN DURACAK?

Çayırova’nın sınırlarının yeniden düzenlenmesi ve deniz ile buluşması için çalışmalar yapılacağını da anlatan Koç,  “Bugünü kurtarmak için değil, geleceğin, çocuklarımızın Çayırova’sını kuracağız. Örnek, çekim merkezi olan bir kenti kurabiliriz. Düşünün, bugün Çayırova’da çocuklarımızı ve gençlerimizi tutmak için ne sunabiliyoruz? “şeklinde konuştu.

 

PİŞMANIZ

Toplantı sırasında söz alan çok sayıda vatandaş, Timur Koç’un görev üstlenmesi için çalışacaklarını ifade ederken, bazı vatandaşlarında geçmişte kızarak Timur Koç’a oy vermeyip aleyhine çalıştıkları için pişman olduklarını vurguladılar. Bir vatandaşın, geçmişteki hatalarımızı tekrarlamayıp, daha fazla oy getirip telafi etmeliyiz diye yaptığı samimi çağrı, alkışlarla desteklendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat