Özdilek

Ekonomi

YENİ BİR AVM DAHA GELİYOR

İzmit’te yeni bir Alışveriş Merkezi’nin(AVM) inşaatı başladı. Alikahya Atatürk Mahallesi’nde Kavanium ve İztop Evleri sitelerinin girişinde Kavanlar firmasının inşa edeceği Kavanium Çarşı, bu yıl sonuna kadar hizmete açılmış o

11 Şubat 2013 Saat: 11:21
YENİ BİR AVM DAHA GELİYOR
YENİ BİR AVM DAHA GELİYOR
Kavanium ve İztop evlerinin tamamlanmasıyla önemli bir nüfusun yerleştiği bölgede yapılacak olan Kavanium Çarşı Projesi, bodrum artı 3 katlı binadan oluşacak. AVM’de toplam 22 işyeri bulunacak.
Kavanlar A.Ş.  yöneticisi Cengiz Kavan,  yıkımı tamamlanan Kavanium Evleri satış ofisi binasının  yerinde inşaatına başlanan Kavanium Çarşı projesinde  nikah salonu, market, pastane, kafeterya, restaurant, kuaför gibi birimlerin bulunacağını, bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi. AVM için yaklaşık 10 milyon TL harcanacak.
Öteyandan, kendi alanında ilimizin en güçlü, en büyük firması haline gelen Kavanlar A.Ş., D-100 karayolu kenarında, Yahya Kaptan girişi karşısındaki yıkılan eski İztop enkazının yerinde İzmit’teki en büyük projeye de çok yakında start verecek. Medikal Park Hastanesi, Hilton Oteli, büyük bir kültür merkezi ve AVM’den oluşacak kompleks ile ilgili proje çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat