Özdilek

Aşayiş

Yeni aldığı motosikleti hayatına mal oldu

Yeni aldığı motosikleti ile yola çıkan Ersan Özkan (41), Köseköy ışıklar mevkisindeki karşıdan karşıya geçmek istedi. seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil Özkan’ın kullandığı motosiklete çarptı.

27 Ocak 2018 Saat: 23:42
Yeni aldığı motosikleti hayatına mal oldu
Yeni aldığı motosikleti hayatına mal oldu

Kartepe  İlçesi Kösesköy ışıklar mevkiinde   Sabah saatlerinde atların idmanına gitmek üzere Uzunçiftlik Hasanpaşa Mahallesindeki evinden yeni aldığı motosikleti ile yola çıkan Ersan Özkan (41), Köseköy ışıklar mevkisindeki yol yapım çalışma sahasındaki yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu esnada D-100 karayolunun Ankara istikametinde seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil Özkan’ın kullandığı motosiklete çarptı. Kazada yola savrulan Özkan ağır yaralandı.Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Özkan’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Özkan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken kazaya karışan otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Kazada yaşamını yitiren Ersan Özkan’ın aslen İzmirli olduğu, Yarış Gazetesi adına yaklaşık 3 senedir Kartepe Hipodromunda Kondisyoner olarak görev yaptığı ve TJK’da tanınmış kişiler arasında yer aldığı öğrenildi. Annesi ile birlikte yaşayan Ersan Özkan’ın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek İzmir Buca Mezarlığında toprağa verilecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat