Özdilek

Güncel

Yelken Projesi’nin temeli atıldı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un prestij projeleri arasında yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın temeli atıldı

18 Ağustos 2016 Saat: 19:07
Yelken Projesi’nin temeli atıldı
Yelken Projesi’nin temeli atıldı

Estetik görünümüyle ve muhteşem manzarasıyla tüm Kocaeli’ye hitap edecek olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın temel atma işlemi tamamlandı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un üzerinde önemle durduğu proje, ilçenin en güzel noktalarından birine inşa ediliyor. Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapım çalışmalarına başlanılan proje tamamlandığında il genelinde fark yaratacak mekanlar arasındaki yerini alacak.

 

Seyir terasları yer alacak

Derince’nin gözde mekanları arasında bulunan Harikalar Sahili ile bütünlük sağlayacak olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant, daha önce belediye sosyal tesisleri olarak hizmet veren Rıhtım Caddesi üzerindeki alana inşa ediliyor. Körfez manzaralı çalışmanın içerisinde yelkeni andıran yapısıyla seyir terasları yer alacak. Mekanı ziyaret eden konuklar görecekleri doğal manzarayla adeta mest olacak. Önemli dinlence merkezlerinden biri olması planlanan proje içerisinde birçok sosyal alan da bulunuyor.

 

“Önemli bir projeye imza atıyoruz”

Projenin temel atma işlemi sırasında çalışmaları yakından takip eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemize hizmet etme noktasında önemli bir projeye imza atıyoruz. Allah’ın izniyle temelini de atmış bulunuyoruz. Konum itibarıyla güzel bir mekan içerisinde bulunan projemiz, Körfez manzarasıyla sadece Derince’ye değil tüm Kocaeli’ye hitap edecek. Ayrıca inşa edilecek düğün salonları, kafeteryalar, çok amaçlı salonlar gibi sosyal alanların yanında yelkeni andıran seyir teraslarıyla da projemiz yeşil ve mavinin estetik birlikteliğini konuklarımıza en güzel şekilde yansıtacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat