Özdilek

Siyaset

Yazıcı'dan, Gazi Ömer Yıldırım'ı anlamlı ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Milli Mücadele ve Şehitler haftası kapsamında Gazi Ömer Yıldırım'ı ziyaret etti.

28 Aralık 2017 Saat: 10:07
Yazıcıdan, Gazi Ömer Yıldırımı anlamlı ziyaret
Yazıcı'dan, Gazi Ömer Yıldırım'ı anlamlı ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi siyasi faaliyetlerinin yanı sıra ev ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Milli Mücadele ve Şehitler haftası dolayısıyla Gazi Ömer Yıldırım'ı evinde ziyaret eden Başkan Yazıcı, Yıldırım ailesi ile sohbet etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Ülkenin birliği, bütünlüğü ve milletin geleceği için canı pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilere minnettar oldukları vurgusunu yapan Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, "Şehitlerimizin bizlere mirası olan vatan, özgürlük, bayrak, din devlet gibi mübarek değerler asla sahipsiz kalmayacak. Bizler de bu emanetlere her daim sahip çıkacağız" dedi. Gazi Ömer Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yazıcı ve yöneticilerine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat