Özdilek

Ekonomi

Yazarkasa Pos Gebze'de Denizbank'tan Verilecek

Yazarkasa ile pos cihazlarının birleşmesinin ardından kullanılacak olan "Yazarkasa POS" cihazlarının Türkiye genelinde olduğu gibi Gebze'de de sadece Denizbank şubelerinden verileceği açıklandı.

21 Mart 2013 Saat: 20:59
Yazarkasa Pos Gebze'de Denizbank'tan Verilecek
Yazarkasa Pos Gebze'de Denizbank'tan Verilecek
Yeni cihazların pazartesi gününden itibaren dağıtılacağını söyleyen Denizbank Yeniçarşı Şube Müdürü Özlem Kıvrak, tüm esnafların bilgi sahibi olmasını istedi. Bunun için Gebze'deki çeşitli esnaf kuruluşları ile irtibata geçeceklerini söyleyen Kıvrak, 1 Temmuz itibarı ile yeni cihazların tamamen kullanılmasının zorunlu olduğunu, eski cihazlardan fiş kesen esnaflara maliyenin yüklü miktarlarda ceza keseceğini söyledi. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan 6 Denizbank şubesi ile bölgedeki esnaflara yeni cihazlar konusunda her türlü desteği vereceklerini söyleyen Kıvrak, tüm esnafların Denizbank şubeleri ile iletişime geçmelerini istedi. Üretici firma Vera ile Denizbank'ın yaptığı anlaşma gereği esnaflara 36 aya varan taksit imkanının sunulduğu da öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat