Özdilek

Güncel

Yaya köprülerinde ve kaldırımlarda kar temizliği

Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, soğuk hava ve kar yağışının başlaması ile birlikte oluşan buzlanmalara karşı önlem aldı

18 Şubat 2015 Saat: 18:07
Yaya köprülerinde ve kaldırımlarda kar temizliği
Yaya köprülerinde ve kaldırımlarda kar temizliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yaya köprüleri, üst geçitler ve yaya kaldırımlarını özel solüsyon ile temizleyip, biriken karları küreyerek temizledi.

KAR KÜREME YAPILDI

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit merkezdeki D-100 Karayolu üzerindeki 3 köprüde buzlanma olmaması, vatandaşların kayarak zarar görmemesi için erken saatlerde köprülerde ve duraklara yakın kaldırımlarda kar küreme ve donmayı engelleyici solüsyonla temizlik yaptı.

 

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tüm önlemleri aldı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli tarafından sabah saatlerinde D-100 Karayolu üzerindeki 3 yaya köprüsünde ve kaldırımlarda biriken karlar temizlenerek açıdı. Buz kırma ve temizleme aletleri ile tüm köprülerin çevresi ve yaya geçişleri temizlendi. Yürüyen merdivenler de buzlanmaya karşı solüsyonlarla temizlendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat