Özdilek

Aşayiş

Yavaşlayan trafik kaza yaptırdı

İstanbul istikametinde seyir halinde olan Z.B idaresindeki 41 BT 846 plakalı otomobil, önündeki araçlar trafiği tıkanması nedeniyle yavaşlayınca, sağ şeride geçmek isteerken TIR' a çarpı.

14 Eylül 2017 Saat: 18:40
Yavaşlayan trafik kaza yaptırdı
Yavaşlayan trafik kaza yaptırdı

İzmit İlçesi D-100 Karayolu Körfez Mahallesi mevkii İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazası şu şekilde gelişti.  İstanbul istikametiğne seyir halinde  olan Z.B idaresindeki 41 BT 846 plakalı otomobil, önündeki araçlar trafiği  tıkanması nedeniyle yavaşlayınca,  sağ şeride geçmek istedi. Bu esnada  kendisi ile aynı istikamete gitmekte olan Melih Sarıyer idaresinde 81 FK 016 plakalı panelvan tipi araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle  A.Melih Sarıyer idaresindeki araç olduğu yerde savrularak kendisi ile Aynı istikamette  gitmekte olan  Kazım Sever idaresindeki 41 U 2238 plakalı Tır’ın ön tarafına çarparak durdu. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede  polis ve 112 ekipleri geldi.  Kazada hafif yaralanan 81 FK 016 plakalı panelvan tipi araç sürücüsü A.Melih Sarıyer ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle D-100 İstanbul istikameti trafiği bir süre kontrollü verilirken, kazaya karışan araçlar çekicilerle otoprarka götürüldü. Polis ekipleri  kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat