Siyaset

YAŞAR’DAN MİTİNG GİBİ TANITIM TOPLANTISI

Dilovası’nda Ak Parti’den aday adayı olan, Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, Dilovası Ak Parti İlçe Teşkilat’ında gerçekleştirdiği aday adayı tanıtım toplantısına halktan büyük ilgi vardı. İlçe teşkilatının hınc

11 Kasım 2013 Saat: 10:50
YAŞAR’DAN MİTİNG GİBİ TANITIM TOPLANTISI
YAŞAR’DAN MİTİNG GİBİ TANITIM TOPLANTISI

Mitin Havasındaydı

Bir miting havasında geçen tanıtım toplantısına ilgi büyüktü. Karşı binaların balkonlarında tanıtım toplantısını izleyen vatandaşların Yaşar’ın konuşmalarını heyecanla alkışlamaları dikkat çekiciydi. Halkın sık sık alkışlayarak konuşmasını kestiği Yaşar’a, gençlerin ‘’başkan Halit Yaşar’’ sloganı eşlik ediyordu.

Halkın Umudu

Geçmişte yaptığı belediye başkanlığı dönemindeki, başarılı çalışmalarından dolayı, halkın büyük bir umutla baktığı eski başkan, yeniden alanlarda gürleyen bir ses olmaya geleceğinin sinyallerini verdi.

Bilindiği gibi Yaşar, belediye başkanlık koltuğunu oturduğunda, Dilovası kocaman bir köy görüntüsündeydi. Hiç beklemeden çalışmalara başlamış, bizzat çalışmalara iştirak ederek kısa dönemde Dilovası’nı yaşanılır bir belde haline getirmişti.

Dilovası’nın Altın Yılları

Dönemin zor şartlarında yılmamış, Dilovasına yeni bir çehre, yeni bir ruh kazandırmıştı. Halkın Dilovası’nın mimarı olarak gördüğü Yaşar, Dilovası’na belediyeciliğin altın yıllarını yaşatan ilk başkandı.

Tüm bunları iyi bilen Dilovası Halkı, tanıtım toplantısına büyük ilgi göstererek Yaşar’ın etrafında kenetlendi.

Yaşar, Rakiplerini Zorlayacak

Katılımın çokluğu ve Dilovalı’ların ilgisine bakıldığında, Yaşar’ın siyasi arenadaki rakiplerini epey zorlayacağı görülüyor.

Tanıtım toplantısına Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, aday adaylardan İlhan Yıldırım, Necati Temiz, Ali İhsan Adıgüzel, Yasin Turak, Cemil Memiş, Fethullah Bayat, Muhammet Şık, Vehap Ayar, İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz ve yönetiminin yanı sıra siyasetin içinde tanınmış simalar katıldı.

İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz’ın, birlik beraberliğe değindiği kısa konuşmasından sonra, Yaşar büyük alışlar içinde mikrofonu aldı.

Ak Partiliyim, Ak Partili Kalacağım

Herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Yaşar, her şeyden önce Ak Partili olduğunu sonuç ne olursa olsun yine Ak Partili kalacağına vurgu yaptı. ‘’bu bir hizmet mücadelesidir, nihayetinde bir kişi aday olacak, kim olursa olsun hepimizin onun etrafında kenetlenmesi gerekmektedir. Ayrımız gayrımız yok, hepimiz biriz.’’ Dedi.

Dayanışma Ruhu

Kalabalığı işaret ederek,’’ bakın her memleketten ve her milletten insanlar var burada, bu bir renk cümbüşü, bir kardeşlik işareti, bir dayanışma ruhudur. Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkez’iyle bir bütünüz, bu bütünlüğümüzü kimse bozamaz. Hep beraber dilovası için bu yolda yürüyeceğiz. Daha önce zorlukları aşarak başardığımız gibi, yine beraber Dilovası’nın yarınları için zorlukları aşacağız.’’ Diyerek hedefini belirledi.

Örnek Gösterdi

Bedel ne olursa olsun, liderin zorluklara göğüs gererek zoru başaran kişi olduğuna değinen Yaşar, rahmetli Menderes ve Özal’ı örnek gösterdi. Menderes’in Türkçeye çevrilen ezanı aslına çevirmesi bile, kendi başına büyük bir olaydır. Özal’dan önce cebinde 1dolar, 1paket sigara bulundurmak bile yasaktı. Özal iktidara geldikten sonra tüm tabuları kırarak Türkiye’nin önünü açtı.

Erdoğan İlkleri Gerçekleştirdi

Günümüzde de Başbakan Erdoğan’ın, Menderes ve Özal’ın hizmet mirasını devir alarak, Türkiye’yi her yönüyle geliştirdiğine değindi. Kimsenin cesaret edemediği ilkleri gerçekleştiren başbakan Erdoğan’ın, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel hamlelerle Türkiye’yi saygın bir ülke haline getirdiğine vurgu yaptı.

Kadınlara Övgü

Kadınlarında büyük ilgi gösterdiği toplantıya Yaşar, ‘’kadınlar bizim bacımızdır, anamızdır, hayatın her alanında yükümüzü hafifleten onlardır. Kadınlarımızın emeği hayatımızda azımsanmayacak kadar çoktur.’’ Dedi.

Toplantıyı sonlandırırken herkese tek tek teşekkür etti. Son alkışlara yine ‘’Başkan Halit Yaşar’’ sloganları eşlik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat