Siyaset

Yaşar Can’dan Sirmen’e destek

AKP’ye yakınlığı ile bilinen ve bir dönem belediye meclis üyeliği de yapan iş adamı Yaşar Can, önceki gün sahibi olduğu Öz Can Pişmaniye’nin üretim tesislerinde Sefa Sirmen ile bir araya geldi. Can, İzmit’te Sirmen’e destek olacak

28 Ocak 2014 Saat: 22:39
Yaşar Can’dan Sirmen’e destek
Yaşar Can’dan Sirmen’e destek

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, önceki gün Öz Can Pişmaniye’nin sahibi Yaşar Can ile birlikte üretim tesislerinde öğle yemeği yedi. Yaklaşık 120 çalışanın da katıldığı yemekte oldukça samimi anlar yaşandı. AKP ile yakın ilişkileri ile bilinen Yaşar Can toplantıda Sirmen’e açık destek vereceklerini söyledi. Sirmen, iş yerine geldiğinde Yaşar Can ve çalışanları tarafından karşılandı. ile yenilen öğle yemeğinde ilgiyle karşılandı.

Kurum çalışanlarının da hazır bulunduğu yemekte Yaşar Can, çalışanlarından da Sirmen’e destek olmalarını istedi. Can, “Sefa Bey, İzmit için çok önemli işlere imza atmış bir siyasetçidir. Yuvacık Barajı, İZGAZ, İZAYDAŞ, gibi pek çok değeri bu kente kazandırdı. Ben kendisine destek veriyorum. Sizlerden de oy kullanacak isimler olarak başkanımıza desteğinizi istiyorum” dedi.
Buluşmada konuşan başkan adayı Sefa Sirmen ise, “Yaşar Can çok saygın ve yakından tanıdığım bir iş adamıdır. Kentimiz için yaptıkları da ortadadır. İzmit’in geleceği için çalıştığını bildiğim Yaşar kardeşimin bizlerin yanında olması da mutluluk vericidir" dedi. Yemekte çalışanlar da Sirmen ile bol bol sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat