Özdilek

Sağlık

Yaşam Koçu Hayatımızı Renklendirecek

Yaşam Koç’u olarak bilinen Dr. Süleyman Coşkuner, Aydınlar Ocağında konuşmacı olarak Kandıralılarla buluşacak.

20 Kasım 2013 Saat: 08:45
Yaşam Koçu Hayatımızı Renklendirecek
Yaşam Koçu Hayatımızı Renklendirecek

Kocaeli Aydınlar Ocağının Kasım ayı toplantısında; 21. dönem Burdur Milletvekili ve Kaliteli Yaşam Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Coşkuner Kandıralılara  konferans verecek.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez yaptığı açıklamada; “Ülkemizin yoğun siyaset gündeminde göz ardı ettiğimiz şahsi hayatlarımızın kalitesini artırma ve etkili insan olmanın gerekliliklerineodaklanan Yrd. Doç. Dr. Süleyman Coşkuner’in vereceği konferansta buluşmayı diliyoruz. “Kaliteli Yaşam” üzerine çok faydalı ve beğenilen yazılar yazan Coşkuner bu konuda yurt sathında verdiği konferanslarını sürdürmektedir. 29 Kasım Cuma günü saat: 19.30 da İzmit Otel Asya’da gerçekleşecek yemekli konferansaüye ve gönül dostlarımızı ailece bekliyoruz.” Dedi.

  1. / Kaliteli Yaşam Uzmanı

1959'da Burdur/ Bucak'ta doğdu. Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni 1981'de bitirdi. Tuzla ve Menemen'de yedek subaylık görevini yaptı.

· 2 yıl Kredi ve Yurtlar Kurumu Muhasebe ve Mali İşler Daire Başkanlığında çalıştıktan sonra,

· 1984 yılında Gazi Üniversitesi İşletme Bölümüne asistan oldu.

· 1986 yılında "Endüstri İşletmelerinde Kalite Kontrol Organizasyonuna Optimal Yaklaşım ve Bir Uygulama" adlı tezi ile yüksek lisansınıtamamladı.

· 1992 yılında da, "Endüstri İşletmelerinde Teknolojik Gelişmelerin Yönetim Fonksiyonları Üzerindeki Etkileri ve Bir Uygulama" adlı tezi ile "İşletme Doktoru” unvanını aldı.

· Aynı yıl Yrd.Doç.Dr. olarak aynı üniversitenin "Üretim planlama ve kontrol Eğitimi Anabilimdalı Başkanlığına getirildi.

· 1999'a kadar öğretim üyeliğinin yanı sıra ülkemizin birçok yerinde konusuyla ilgili konferanslar, seminerler  ve eğitimler verdi.

· 1999 Milletvekilliği genel seçimlerinde Burdur Milletvekili olarak Parlamentoya girdi. Meclis "Plan-Bütçe" ve "KİT" komisyonlarında görevler yaptı. Ayrıca Meclis "Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Üyeliği” görevlerini yürüttü.

2002 yılında emekli oldu ve aktif siyasetten çekilerek "Kaliteli Yaşam" alanında çalışmaya başladı

  • İlk kitabı "Kaliteli yaşam" -İstediğiniz hayata sahip olun- Kasım 2012 de yayınladı.

Ø İkinci kitabı "Kaliteli Yaşamın Hırsızları" ise Eylül 2013 de yayınlandı.

Ø Üçüncü kitabı "Kaliteli Yaşamdan Yansımalar"ındizayn çalışmaları sürmektedir.

Ø Bilimsel makalelerinin yanı sıra 100'ü aşkın kaliteli yaşamla ilişkili makalesi bulunmakta ve hala da yazmaya devam etmektedir.

Ø Ülkemizin her tarafında konferanslar, seminerler ve TV programları ile insanlarımıza yardımcı olmaya devam etmektedir.

Gazi Üniversitesinden emekli Yrd.Doç.Dr. Ayşe Coşkuner ile 1986 yılından beri evli olan yazarın ikisi erkek biri kız üç çocuğu vardır, İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat