Özdilek

Güncel

Yarıyıl Tatili Özdilek’te Yaşanacak

TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan “Harika Kanatlar” isimli çizgi filmin sevilen kahramanları, özgün bir gösteri ile Özdilek Kocaeli AVM’ ye konuk oluyor.

17 Ocak 2018 Saat: 17:57
Yarıyıl Tatili Özdilek’te Yaşanacak
Yarıyıl Tatili Özdilek’te Yaşanacak

Harika Kanatlar Gösterisi etkileyici dekoru, profesyonel sahne gösterisi ve çocuklara yönelik etkinliği ile 20-26 Ocak tarihlerinde tam 7 gün boyunca 14:00 / 16:00 / 18:00 saatlerinde Özdilek Kocaeli AVM ’de minik izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

Yarıyıl tatilini dolu dolu geçirecek olan Özdilek Kocaeli AVM,  çocukların severek izlediği Rafadan Tayfa çizgi film kahramanları,  27-28Ocak tarihlerinde 13:00 – 18:00 arası Özdilek Kocaeli AVM de sevenleriyle buluşacak. Sahne Şovu , interaktif Sunum ve Yarışmalar,

Dijital Oyunlar, Yarışmalar ve Karaoke gösterileri ile Rafadan Tayfa sizleri bekliyor. Özdilek Kocaeli AVM yapacağı gösterileri ile çocukların eğlenceli saatler geçireceği program bunlarla bitmiyor, minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere Şubat ayında da devam ediyor.

 

Yarıyıl tatilinde dünyaca ünlü sevilen çizgi film karakterleri Maşa ile Koca Ayı gösterisi Özdilek Kocaeli AVM ’de 29 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında 14:00 / 16:00 / 18:00 saatlerinde tam 9 gün boyunca  ara vermeden miniklerle buluşacak.

 

Maşa ile Koca Ayı arasında geçen maceraları konu alan çizgi film gösterisi Özdilek Kocaeli AVM ’de yoğun ilgi gören sahne gösterisiyle başlayacak, sevilen kahramanlar ile şarkılar söyleyip dans edecek olan çocuklar birbirinden eğlenceli yarışmalarla da keyifli vakit geçirecek.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek Kocaeli AVM,  20 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan ve yarıyıl tatili boyunca devam edecek tüm etkinliklerine keyifli vakit geçirmek isteyen minik misafirlerini bekliyor olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat