Özdilek

Eğitim

YARIN YGS VAR

Lise son sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği üniversiteye giriş sınavı YGS yarın yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak ve tek oturumda gerçekleştirilecek sınav 160 dakika sürecek

23 Mart 2013 Saat: 10:13
YARIN YGS VAR
YARIN YGS VAR
Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) yarın tüm yurtta yapılacak. Sabah saat 10.00`da başlayacak sınav tek oturumda gerçekleştirilecek. İlimizde 16 bin 994`ü örgün eğitimde okuyan öğrenci olmak üzere toplam 45 bin öğrenci toplam 74 binada sınava girecek. Sınavda 2 bin 164 kişi görev alacak.

ÜSTLER ARANACAK
Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üzerleri emniyet görevlileri tarafından elle veya dedektörle aranacak. Çanta, cüzdan cep telefonu, her türlü saat, kulaklık, kolye, küpe, yüzük, bilezik, bronş, metal para gibi metal ve elektronik her türlü cihaz sınav salonuna alınmayacak. Sınav giriş evrakları eksik olan öğrenciler de sınava giremeyecek.
ULAŞIM ÜCRETSİZ
Büyükşehir Belediyesi, yarın yapılacak sınav için il genelindeki belediye ve deniz otobüslerini ücretsiz hale getirdi. 07.00-16.00 saatleri arasında YGS`ye girecek olanlardan ücret almayacak. Büyükşehir Belediyesi, sınav günü il genelinde her türlü alt ve üstyapı çalışmasının da durdurulacağını açıkladı.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK
Kimlik belgeleri kayıp olan YGS adaylarına hizmet vermek üzere, sınavın yapılacağı pazar günü İzmit, Gölcük, Gebze, Karamürsel ve Körfez ilçe nüfus müdürlükleri de 07.00-10.15 saatleri arası açık hizmet verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat