Özdilek

Güncel

Yardım Sevenler yalnız kaldı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi, derneğin kuruluşunun 87. yıldönümü nedeniyle dernek binası önünde yapılan Atatürk büstünün açılışını gerçekleştirirken, törene protokolün ilgisiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

12 Ocak 2015 Saat: 17:45
Yardım Sevenler yalnız kaldı
Yardım Sevenler yalnız kaldı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi, derneğin kuruluşunun 87. yıldönümü nedeniyle Karabaş Mahallesi Belde Sokak’ta bulunan dernek binasının önüne yeni bir Atatürk büstü yaptırdı. Dernek Başkanı Bilge Yener ve yönetim kurulu üyeleri Tarhan Bulucu, Aysen Günsay, Füsun Dur, Ayşe Kuşkan, Ümran Can, Meral Atay, Necla Hergül ve Emine Duvarcı’nın ev sahipliği yaptığı açılış törenine KYÖD eski Başkanı Mustafa Küpçü, duayen fotoğrafçılardan Cemal Turgay, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Semra Başlak ve Müzeyyen Topçu Tan, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Meral Dönmez, Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği yöneticileri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

GÖNÜLLÜ BİR KURULUŞ
Törende kısa bir konuşma yapan Bilge Yener, büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, “1928 yılında yoksul kadınlara yardım cemiyeti adı altında kurulan, daha sonra büyük önder Atatürk’ün ‘Kadının yoksulu olmaz, kadın bizatihi bir varlıktır’ sözleriyle ismi değişen derneğimiz, bugün 144 merkez ve şubeleriyle ülke satında örgütlenmiş ulusal bir gönüllü kuruluştur. Derneğimiz emek karşılığında yardım sloganı anlayışına dayalı olarak çalışmaktadır. Derneğimizin 87 yıl ayakta kalmasının nedeni, değişen ve gelişen toplumumuzun dinamizmine ayak uydurabilmesidir. Biz bunu gerçekleştirdiğimize inanıyor ve hizmetlerimizi bu anlayışla düzenlemeye çalışıyoruz” diye konuştu.


AMAÇ MEMLEKETE HİZMET
Eski başkan ve yöneticileri anan Yener, “Yardım severliliği kendine rehber edinen Türkiye Yardım Sevenler Derneği, yorulmadan özveri ile çalışan kadro ve faal üyeleri ile 87 yılını kutlamanın haklı gururunu duymaktadır. En büyük amacımızı memleketimize faydalı hizmetler verebilmektir. Derneğimiz hepiniz tarafından bilinen faaliyetlerini bu yıl da başarı ile devam etmektedir. Gönüllü çalışmalarımızı sürdürürken, derneğimizin yücelmesinde maddi manevi yardımlarını esirgemeyen herkese minnet ve şükranlarımızı sunarız. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat