Özdilek

Aşayiş

Yardım Ederken Dolandırdılar

G.K isimli bir şahısın bankadan 300 bin lira kredi çekmesine yardımcı olacaklarını söyleyen 4 şahıs, yardım ettiklerini söylediği şahısın hesabından bilgisi dışında 50 bin lira parasını başka bir hesaba aktararak dolandırdı.

5 Aralık 2016 Saat: 20:09
Yardım Ederken Dolandırdılar
Yardım Ederken Dolandırdılar

    Yardımcı olacaklarını söyleyerek G.K isimli vatandaşı dolandıran şahısların, bankadan kredi çekmek için Antalya’dan Kocaeli’ne  gelen G.K yi  A.E. isimli şüphelinin  İzmit’te gayrimenkul ve danışmanlık faaliyeti adı altında işlerini yürüttüğü iş yerine çağırdıkları,  olay günü işyerinde müştekiye kredi çekme bahanesi ile hesap numarası üzerinden oluşturulan internet bankacılığı ile müştekinin bilgisi dışında banka hesabında bulunan 50.000 TL’sinin şüpheli H.M.İ. ‘nin hesabına aktarıldığı öğrenildi.

   Durumu fark eden G.K’nin polise başvurması üzerine, şüpheli tarafından para çekme işlemi yapılmadan hesaba bloke koyduruldu. Ayrıca Şüpheli A.E.’nin B.E. adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı ve hakkında 9 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit  edildi. 

   Polis düzenlediği operasyonla olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.E ile H.M.İ tutuklandı. M.K. ve D.G. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat