Özdilek

Ekonomi

Yapımax Yapı hizmete açıldı

İlimizin genç işadamlarından Cuma Güler ve Zafer Güler’in sahibi olduğu Yapımax adlı dev yapı mağazası düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

1 Şubat 2014 Saat: 17:57
Yapımax Yapı hizmete açıldı
Yapımax Yapı hizmete açıldı

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Eski Gölcük Yolu üzerinde Outlet Center’ın karşısında bulunan Yapımax’in açılışına; Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, MHP’nin Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş ve KOTO Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Müşterilerin inşaat ve yapı sektöründe her aradığı ürünü rahatlıkla bulabileceği Yapımax adlı mağazada; zücaciyeden bahçe malzemelerine, hırdavattan temizlik malzemelerine kadar 100 binden fazla çeşit bulunuyor.

Toplam 50 kişilik personeli, 3 bin 500 kapalı ve 2 bin 500 metrekarelik açık alanıyla hizmet verecek olan Yapımax’in sahipleri Cuma ve Zafer Güler kardeşler öncelikle müşteri memnuniyetini ve dürüst çalışma ilkelerini benimsediklerini söyleyerek, müşterilerinin park sorunu yaşamaması için 100 araçlık bir park yerini oluşturduklarını söyledi.

Her bütçeye uygun fiyatlarda ürünlerinin bulunduğunu söyleyen mağaza sahipleri, Yapımax’te perakende ve toptan satış imkanın bulunduğunu ifade ettiler “Kaliteyi ucuza almanın en kolay yolu” ve “Yapı malzemelerinde keskin çözüm” sloganlarıyla yola çıkan Yapımax’in Körfez, Gölcük, Uzunçiftlik ve İzmit’e servisleri bulunuyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat