Özdilek

Turizm

Yapı-Yol Sen’de Başkan Pehlivan Seçildi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Yapı-Yol Sen Kocaeli Şubesi 4. olağan genel kurulunu 71 delege ile Teksif İş Sendikası Kocaeli Şubesi Toplantı Salonu’nda yaptı. Tek adaylı kongrede Selahattin Pehlivan başkan seçildi.

Yapı-Yol Sen Kocaeli Şubesi 4. olağan genel kurulunu dün 71 delegeyle gerçekleştirdi. 2010 yılı faaliyet raporlarının da tartışıldığı kongreye Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Nedim Kara, BES Kocaeli Şube Başkanı Akın Şişman, Tümbel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, EMEP İl Başkanı Güner Kizir ve Halkevlerinden üyeler katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Erdal Karakuş, katip üyeliğini ise Burhan Ulusoy ile Levent Burhanoğlu yaptı. Mevcut Başkan İbrahim Yıldızkan hem İstanbul’a taşınmak zorunda olduğunu hem de başkanlığı dönüşümlü olarak yapma kararı aldıklarını ifade ederek, yeniden aday olmadı

YASA ÇIKARTILMALI
Bayındırlık İl Müdürlüğü, Karayolları, Tapu Kadastro ve Afet Acil Durum Müdürlüklerinin Yapı-Yol Sen’e bağlı olarak çalıştıklarını belirten İbrahim Yıldızkan, “Bize bağlı olan kurumların temsilini ön planda tutuyoruz. Her kurumdan birinin yönetimde söz hakkına sahip olmasını istiyoruz. Delege seçimlerimizi de özenle yapmıştık. Bayındırlıkla ilgili sorunların çözülmesi ve kadastrodaki belirsizliğin giderilmesi için çalışmaların yoğunlaştırılmasını istiyoruz. Bununla ilgili yasa çıkarılmalı” dedi.

YÖNETİM KURULU
Yönetim Kurulu Asil Listesi şöyle: Başkan Selahattin Pehlivan, Adnan Yenice, Ethem Kartal, Demet Buga, Musa Gündüz, Nurdoğan Bayraktar, İlkay Kaya.
Denetim Kurulu Listesi: Güven Akın, İdris Çoruh, Bülent Turan.
Disiplin Kurulu Listesi: Ali Kaya Ülker, Ulvi Ulusoy, Cihan Türkdoğan.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat