Özdilek

Güncel

YAMAN’DAN CİVELEK’E ZİYARET

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
     Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Mahmut Civelek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, bir süre görevine yeni atanan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’i il teşkilat binasındaki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarete Başkan Cemil Yaman’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dikici, Ak Partili belediye meclis üyeleri katıldı.
 
 
   AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’te yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ülkemize hizmet etmek için varız. Bulunduğumuz makam ülkemize hizmet etmenin güzel basamaklarından biridir. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan bu kutsal yükü ve mesuliyeti bizlere tevdi ettiler. İnşallah bizler de bu göreve layık olmak için üzerimize düşeni yaparak genel seçimlerde en yüksek oyu olacağız. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde Dilovası’nı ve Dilovası’nın sorunlarını yakinen bilenlerdenim. Başkan Cemil Yaman’a ve diğer misafir dostlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Cemil Yaman, başarı dileklerini aktarırken “hedefimiz belli, hem genelde iktidarımızı devam ettirmek hem de yerelde aldığımız hizmet bayrağının gereğini yapmaktır. Dün olduğu gibi bu günde partimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla tam bir uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü bizim tek bir derdimiz var o da milletimize ve ülkemize hizmet etmektir. Aldığınız bu kutsal görevde Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
 
Başkan Cemil Yaman’ı kapıda karşılayan İl Başkanı Mahmut Civelek, yine dış kapıya kadar uğurlayarak en kısa sürede Dilovası’na geleceğinin sözünü verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat