Özdilek

Siyaset

Yalçın"Karaosmanoğlu’nu yakaladık"

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, düzenlediği basın toplantısında yerel seçimler hakkında konuşarak, “Büyükşehir’de Karaosmanoğlu’nu oy oranı olarak yakaladığımızı düşünüyorum” dedi

20 Mart 2014 Saat: 13:58
Yalçın"Karaosmanoğlu’nu yakaladık"
Yalçın"Karaosmanoğlu’nu yakaladık"

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, haftalık basın toplantısını CHP İl binasında gerçekleştirdi. Seçimlere 10 gün kala çalışmalarının daha da sıklaştığını ifade ederek söze başlayan Kuşkan, önemli ve kritik bir seçim arifesinde olduklarını söyledi. İlçe ilçe toplantılara başlayacaklarını söyleyen Kuşkan, “Müşahit kartlarımız ilçelere dağıtıldı. Sandıklarda görev alacak arkadaşlarımızın bilgi kitapçığı veriliyor" dedi.

 

KARAYOLU OLDUĞUNDAN

PANKART KALDIRILDI

Polemiklerden uzak durmaya çalıştığını ifade eden Kuşkan, Kartepe yolu üzerinde buluna 'Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle' yazılı pankart ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuşkan, "Pankartlarla ve seçim güvenliğini ilgilendiren konularla ilgili sıkıntılarımız var. 11 Mart’ta il seçim kuruluna yaptığımız müracaat sonunda o pankart oradan kaldırılmış" dedi.

 

KARAOSMANOĞLU'NU YAKALADIK

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'in, Sefa Sirmen ve Hurşit Güneş ile ilgili açıklamalarına da cevap veren Kuşkan, "Mahmut Civelek'in partililerimizle ilgili açıklamaları beni üzdü. Bizim hedefimiz Büyükşehir Belediyesi’dir. Karaosmanoğlu'nu oy oranı olarak yakaladığımızı düşünüyorum. Öne geçip seçimi alacağımız kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

 

CEMAAT VE SANDIKLAR

Civelek'in Gebze'de yaptığı konuşmada cemaati kastederek sandıklara dikkat etmek gerekir sözünü eleştiren Kuşkan, "Cemaat denen yapıyla bu arkadaşlarımız iç içeydiler. Demek ki sandıklar sahiplenilmeli derken geçmişte acaba bir şeyler mi oldu diye aklımıza soru işaretleri geliyor. Seçim güvenliğini önemsiyoruz. Kentte olumlu ve rahat bir hava içerisinde seçim yapılmasını arzu ediyoruz. Kocaeli'nin ufku ve vizyonu için Büyükşehir'in CHP anlayışıyla geleceğin sağlanacağını düşüyorum. Bizim birinci derecede ki hedefimiz Büyükşehirdir" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat