Özdilek

Aşayiş

Yahya Kaptan'da intihar girişimi

Okula gitmek istemeyen genç kız,Annesiyle tartışması sonucunda 4. kattaki evinin camına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

30 Ekim 2017 Saat: 14:27
Yahya Kaptanda intihar girişimi
Yahya Kaptan'da intihar girişimi

İzmit  Yahyakaptan Mahallesinde  öğle saatlerinde yaşanan olayda, Özel bir lisede  okuduğu ve 10 günden bu yana okula gitmek istemediği öğrenilen B.A isimli 16 yaşındaki  genç kız, annesi G.A ile okula gitmek istememesi ve nedenini söylememesi nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrası kendisini odaya kitleyen ve 4. Katta bulunan evlerinin penceresine çıkan genç kızı görenler, hemen polis, 112 ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede  gelen  itfaiye ekibi pencerenin altına şişme yatak açtı.Sürekli ağlayan genç kızı, annesi ve komşuları ikna edemedi.  Verilen  tüm uğraşlara rağmen genç kız bir türlü ikna edilemedi. Genç kız bir süre daha ağladıktan sonra kendisini 4. Kattan boşluğa bıraktı. genç kız yatağın üzerine düştü.   Sağlık ekipleri   genç kızı ambulansa alarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat