Özdilek

Güncel

WORKINTON’un acı kaybı

Workinton İş Geliştirme Direktörü Deniz Naba, Bolu’nun Gerede İlçesi yakınlarında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

17 Aralık 2017 Saat: 11:32
WORKINTON’un acı kaybı
WORKINTON’un acı kaybı

Workinton’dan yapılan açıklamada, Deniz Naba’nın Ankara’ya giderken, otoyol üzerinde bir başka araca arkadan çarpması sonucu araç içinde sıkıştığı ve vefat ettiği duyuruldu.

 

Deniz Naba’nın ölümüne sebep olan kazada annesi Neşe Naba da ağır yaralı olarak Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Workinton Kuluçka Merkezi ve Kuveyt Türk ile birlikte yürütülen Lonca Girişimcilik Merkezi’nin kuruluşunda büyük emekleri geçen Deniz Naba, bir çocuk babasıydı.

 

Girişimcilik ekosisteminin yakından tanıdığı, yardımsever ve vizyoner bir isim olan Deniz Naba, yüzlerce startup’ın ekonomiye katkı sağlaması için çaba harcadı.

 

Değerli mesai arkadaşımız Deniz Naba’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve muhterem annesine acil şifalar diliyoruz. Deniz Naba’nın cenazesi 17 Aralık Pazar günü Zonguldak Ereğli Bozhane Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra defnedildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat