Özdilek

Teknoloji

Vodafone, sanayinin yıldızı Kocaeli’nde

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları M. Sinan Kızıldağ ve Engin Aksoy, Kocaeli’nde, Vodafone Türkiye’nin Kocaeli’ndeki yatırımları ile iş dünyasına yönelik çözümleri hakkında bilgi verdi.

28 Mayıs 2014 Saat: 13:35
Vodafone, sanayinin yıldızı Kocaeli’nde
Vodafone, sanayinin yıldızı Kocaeli’nde

Türkiye’nin en hızlı büyüyen GSM operatörü olarak, Türkiye ekonomisine can suyu sağlayan, en dinamik ve en girişimci kenti, sanayi üssü Kocaeli'ye büyük önem veriyoruz. Vodafone olarak, son 3 yılda Kocaeli’ne yaklaşık 38,5 milyon TL’lik altyapı yatırımı gerçekleştirdik. Aynı dönemde Kocaeli ilimizin bağlı olduğu Batı Karadeniz Bölgesi’ne yaptığımız yatırım miktarı ise yaklaşık 80 milyon TL. Kocaeli’ndeki mağazalarımıza da sürekli yatırım yapıyoruz. Yılsonuna kadar mağazalarımıza yaklaşık 16 milyon TL’lik yatırım gerçekleştireceğiz.”

 

Kocaeli’nde 59 satış noktasıyla faaliyet gösterdiklerini, Batı Karadeniz Bölgesi genelinde toplam satış noktalarının ise 160 olduğunu anlatan Kızıldağ, Kocaeli’nde doğrudan 252 kişiye, Marmara Bölgesi’nde ise doğrudan 2.846 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi.

 

Vodafone’un Kocaeli’ndeki sosyal yatırımlarına da değinen Kızıldağ, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kocaeli sosyal yatırımlar açısından da öncelik verdiğimiz iller arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AÇEV işbirliğinde yürüttüğümüz ‘Geleceğe İlk Adım Projesi’ kapsamında Kocaeli’nde 6, Marmara Bölgesi’nde 70 anasınıfımız bulunuyor. Proje kapsamında 2009 yılından bugüne Kocaeli’nde 637, Marmara Bölgesi’nde 9.414 çocuğun kaliteli okul öncesi eğitim almasına destek verdik. “Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak” projesi kapsamında, Kocaeli’nde 20.008, Marmara Bölgesi’nde 188.638 gence ücretsiz bilgisayar eğitimi sağladık.”

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da 2012’de hizmete sundukları Dış Ticaret Hizmet Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimlerini kolaylaştırmak için üç temel avantaj sunduklarını belirterek, “Vodafone Türkiye, her ölçekte işletmenin güvenilir iş ortağı olarak, daha verimli ve daha rekabetçi bir ekonomiyi gerçek kılacak dönüşümün lideri olmaya aday” diye konuştu. Aksoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Türkiye’nin dış ticaret stratejilerini belirlemek üzere hayata geçirilen “Türkiye İhracat Stratejisi Seminerleri”nin ikincisini Türkiye’nin en dinamik ve girişimci şehri olarak nitelendirilen Kocaeli’nde yapılıyor olmasını son derece yerinde ve anlamlı bulduklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat