Özdilek

Sağlık

VM Medıcal Park Kocaeli Hastanesi’nin Kalitesi Tescillendi

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan “Sağlıkta Kalite Standartları” değerlendirilmesinde 100 üzerinden 99.38 puan alarak bölgenin en başarılı hastanesi oldu.

4 Ocak 2017 Saat: 14:08
VM Medıcal Park Kocaeli Hastanesi’nin Kalitesi Tescillendi
VM Medıcal Park Kocaeli Hastanesi’nin Kalitesi Tescillendi

2015 yılında hasta kabulüne başlayan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 2016 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından kalite standartları açısından ilk defa değerlendirmeye alındı. Yaklaşık 1,5 yıldır hizmet veren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, gerçekleştirilen başarılı çalışmalar neticesinde 100 üzerinden 99,38 puan almayı başardı. Doğu Marmara’nın en büyük hastanesi olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 2016 yılında Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinde denetlenen hastaneler arasında en yüksek puanı aldı.

 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, 1,5 yıllık yoğun çalışma sonucunda elde edilen başarının kendilerini çok memnun ettiğini ifade ederek, sağlık alanında kalite çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ni bölgenin en güçlü sağlık kuruluşu yapma konusunda önemli bir ilerleme kat ettiklerini ifade eden Şahin, “Şu ana kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Başhekimi Dr. Göksel Ensari ise yüksek kalite standartlarının yakalanması için emek veren hastane çalışanlarına teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat