Özdilek

Siyaset

Veziroğlu aday adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Kadri Veziroğlu, bu kez milletvekili aday adaylığı için parti genel merkezine başvuran isimlerden biri oldu.

5 Mart 2015 Saat: 18:24
Veziroğlu aday adaylığını açıkladı
Veziroğlu aday adaylığını açıkladı

day adaylığını CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği toplantıyla duyuran Veziroğlu’nu, CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, 18 Mart Çanakkale Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, CHP eski İl Başkanı İbrahim Aydın, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen, il yöneticileri ve partinin önde gelen isimleri yalnız bırakmadı. Toplantıda partililere hitap eden Veziroğlu, Cumhuriyet tarihinde ülkemizin en karanlık dönemlerinden birini yaşadığını söyledi. İktidarın demokratik ortamı kaldırmak için her türlü baskı ve yönetimi uyguladığını savunan Veziroğlu, “Böyle bir dönemde aday olarak ya da aday olmayarak CHP’de çalışarak hepimiz büyük bir sorumluluk üstlenmiş durumundayız. Bu sorumluluk bilinci içerisinde Ankara’daki parti genel merkezimize milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Karanlığı en koyu olduğu an gündoğumuna yakın olduğu andır. Umarım önümüzdeki dönem CHP iktidara yürüyecektir” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat