Özdilek

Kültür/Sanat

Venedik arşivleri sempozyum için açıldı

Uluslararası Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu’na Venedik Arşivleri’nden belgeler gelecek

3 Şubat 2015 Saat: 15:12
Venedik arşivleri sempozyum için açıldı
Venedik arşivleri sempozyum için açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 03-05 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu-II uluslararası akademik çevreden büyük ilgi görüyor. Sempozyuma katılmak için çalışma yapan Venedik Arşivleri Müdürü Prof. Dr. Maria Pia Pedani, Venedik Arşivleri’ndeki Osmanlı izlerini sempozyuma gönderdi.

 OSMANLI BELGELERİ SERGİLENECE

Sempozyum sırasında Venedik Arşivleri’ndeki Osmanlı belgeleri sergilenecek. Venedik arşivleri serginin bir bölümünü oluşturacak. Sempozyum için Başbakanlık Osmanlı Arşivleri de bir çalışma gerçekleştiriyor. Sempozyumda ayrıca Gölcük KO-MEK Gemi Modelleri sergisi yer alacak.

 172 AKADEMİSYEN KATILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 03-05 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu-II, çalışmaları sürüyor. Sempozyuma, Türkiye ve dünyanın önemli üniversitelerinde görev yapan 172 akademisyen katılacak. Üç gün sürecek olan sempozyum boyunca, aynı zamanda dünya denizcilik tarihine önemli atıfların yapılacağı, 154 adet tebliğ sunulacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat