Güncel

Veliden Öğretmene Okulda Dayak

Darıca İlçesi'ndeki Zeki Gezer İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Süleyman Kulavuz, önceden tartıştığı bir öğrenci velisi tarafından, barışmak için biraraya geldiği okuldaki yönetim odasında dövülerek hastanelik edildi.

4 Mart 2013 Saat: 13:57
Veliden Öğretmene Okulda Dayak
Veliden Öğretmene Okulda Dayak
Darıca Zeki Gezer İlkokulu'nda sınıf öğretmeni 34 yaşındaki Süleyman Kulavuz, iddiaya göre bir süre önce veli 35 yaşındaki A.S. tarafından hakarete uğradı ve tehdit edildi. Kulavuz bunun üzerine can güvenliğinin olmadığını belirterek okul yönetimine başvurdu. Okul yönetimi, görüştükleri öğrenci velisinin özür dileyeceğini belirterek iki tarafı geçen cuma günü okulda yönetim odasında biraraya getirdi. Ancak bu buluşmada veli ve öğretmen bir süre sonra yine tartışmaya başladı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine araya giren yöneticiler, öğrenci velisini bir türlü yatıştıramadı. Veli A.S., iddiaya göre masadan kalkıp gitmek isteyen sınıf öğretmeni Süleyman Kulavuz'a saldırarak yumruk darbeleriyle kanlar içinde yere yıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat