Özdilek

Siyaset

Vekillik için aday olmak istiyorum

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında milletvekiliği için aday olmak istediğini söyledi.

16 Aralık 2014 Saat: 16:33
Vekillik için aday olmak istiyorum
Vekillik için aday olmak istiyorum

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, il binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın gerçekleştirdiği basın açıklamasına il yöneticileri de katıldı. Kendi geleceğiyle ilgili açıklamalar yapan Yalçın Kuşkan, il başkanlığından istifa ederek milletvekilliği için aday adayı olması konusunda net bir açıklama yapmadı. Kuşkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yaptıktan sonra karar vereceğini ifade etti. Öte yandan Yalçın Kuşkan, Darıca İlçe Başkanı Selman Kosali’nin görevinden istifa ettiğini ve vekillik için aday adayı olacağını, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın da resmi bir başvurusunun olmadığını fakat milletvekilliği için aday adayı olmayı düşündüğünü aktardı.

SON BİR GÖRÜŞME
Kendi geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kuşkan, “İl başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olma yönünde bir takım düşüncelerim var. Fakat bundan önce genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir takım görüşmeler yapacağız. Bundan sonra kişisel olarak net kararımı vereceğim. Öte yandan Darıca İlçe Başkanı Selman Kosali görevinden istifa etti. Milletvekilliği için aday adayı olacak. Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın da istifa etme durumu söz konusu. Sedat Tatar da milletvekili aday adayı olabilir. Ama ortada net bir durum yok. 25’ine kadar daha çok süre var. Adaylar çıkacaktır” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat