Özdilek

Siyaset

Vekil Biner Hızlı Çıktı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediyesi Başkan Vekili Muammer Biner Nevzat Doğan’ın Yurt dışı gezisi nedeniyle boşalan koltuğuna daha oturmadan sokağa indi. Çalışmaları yerinde inceledi. İlk günde ki hızı ve heyacanı Belediye Başkanlıgı sınavında başarılı olacağı gözlendı.

 

   Alikahya Fatih Mahallesi Horasan ve Kemal Sunal Caddeleri ile Şemi Ergün, Fenerli, Seyit, Halis, Son Leylak, Esenboğa, Muhabbet Sokaklarında yapılan parke çalışmalarını denetleyen Başkan Vekili Biner, “Mahallelerimizde çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyoruz, onlara güzel ortamlar sağlıyoruz” dedi.

 

 

     İzmit Belediyesi’nin en önemli projelerinden bir tanesi olan Cephanelik Spor Kompleksinde yapılan çalışmaları da denetleyen Biner, “Çalışmaları son aşamaya gelen spor kompleksi tamamlandığında amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir sıkıntıdan kurtulmuş olacaktır. Komplekste nizami futbol sahası ile birlikte basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve çok amaçlı kullanılabilecek alanların bulunduğu tesisimizde son rötuşlar yapılmaktadır” diyerek müteahhit firma yetkililerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

    Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi Seferyolu geçidinde yapılan beton yol çalışmalarına eşlik eden Başkan Vekili Muammer Biner “3. Sipahi sokak ile Zincirlikuyu Caddesine yaya yolu olarak bağlantısı bulunan geçit betonla kaplandı. Yapılan çalışma ile vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde ulaşım imkanına kavuşturuldu” şeklinde konuştu. Vekil Biner’in inceleme gezisine Başkan Yardımcısı Murat Demir de eşlik etti

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat