Özdilek

Siyaset

Vefa Borcunuzu Oy Vererek Ödeyebilirsiniz

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

             Saadet Partisi 12 Haziran seçimlerden önce tüm Gebze ‘lilere ulaşmaya kararlı ve bunu yapacak gibide görünüyorlar. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu Gebze Mutlu kent deki esnafları ziyaret etti destek bekledi oy istedi. Esnaf Zaten bu seçimlerde tek umudumuz sizlersiniz oyumuz sizindir . daha önce yüzümüz sizin sayenizde Erbakan Hocanın sayesinde gülmüştü o günleri unutamayız dediler.

           Ejderoğlu ise : biz hiçbir zaman halkımızı aldatmadık vermiş oldukları oylar için pişmanlık yaşatmadık sizlere. Hocamızın hatırı için yapmış olduğumuz zamlar için cumhuriyet tarihindeki en parlak dönemi yaşattığımız için sizlerden oy istiyoruz hocamıza olan vefa borcunuzu bu şekilde ödeyebilirsiniz.

Biz sadece 11 ay gibi kısa sürede neler yapmadık ki? Düşünün 5 yıl iktidar olduğumuzu bu ülke nasıl olur ? asgari ücret en az 1500 lira olur emekli huzur içinde yaşar çalışan, memur işçi çalıştığının karşılığını fazlasıyla alır. Biz bunları yaparken ülkeyi borca sokmadan vergi artışına gitmeden benzine , tüpe, şekere , zam yapmadan yaptık yine öyle yapacağız. Çünkü ülkemiz çok zengin bir ülke kaynak bakımından bu kaynaklar olduğu sürece bizim ülkemizin sırtı yere gelmez diyerek esnafa gül vererek ziyaretine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat