Özdilek

Kültür/Sanat

VATANDAŞIN CANI BU KADAR UCUZ MU?

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Umuttepe-Yuvam arası çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüsünde önceki gün can pazarı yaşandı. Freni bozuk olan otobüsün içindeki yolcular kazasız belasız gidecekleri yere ulaşınca rahat bir nefes aldı.

 

Frenleri bozuk olduğu halde yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesine ait bir otobüs adeta faciaya davetiye çıkardı. Konuyla ilgili CHP İl Başkanlığı bünyesinde ki Vatandaşın Sesi Hattını arayan vatandaşlar “ Aracın içinde asılı olan broşürden çağrı merkezini arayarak durumu bildirdik. Ancak kendilerine tatmin edici bir cevap verilmedi. 11 numaralı eski tip kırmızı renkli otobüsün Umuttepe’den aldığı yolcularla ilerlerken terminal yakınlarında şoför değişikliği yaptı, otobüsü devreden şoför ise arkadaşına frenlerin bozuk olduğunu söyledi. Diğer şoför ise yola devam ederek garaj amirliğini telefonla arayıp başka otobüs istediğini söyledi. Bu sırada bizde şoföre bozuk frenli otobüsle niye yolcu taşıdıklarını sorduk. Şoför, otobüslerin bakıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Yaptığı hizmetlerle her daim övünen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, acaba AKP’ye oy vermeyen biz Yuvam Akarca halkına bozuk otobüsler mi layık görüyor? Büyükşehir Belediyesi Savarona yatını almayı düşünüyor ama garajında ki otobüslerin bakımını yaptırmaktan aciz. Birde bu otobüsü trafiğe çıkartıyor. Freni bozuk otobüsü trafiğe çıkartan Büyükşehir Belediyesi, acaba deniz otobüslerinin, vapurların bakımını yaptırıyor mu? İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” şeklinde sorunlarını iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat