Özdilek

Kültür/Sanat

Van’a 62 Konteyner Gönderildi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

     Van’da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilimizden gönderilecek olan 1100 adet konteynerin 9. Grubu (62 Adet) Derince Gar Müdürlüğü Limanından Devlet Demiryolları ile Kocaeli Vali Yardımcısı Ali SÖZEN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan ERES’in katılımıyla Devlet Demiryolları ile gönderildi.

 

     Kocaeli Vali Yardımcısı Ali SÖZEN yaptığı konuşmasında; “Bugün yine güzel bir amaç için toplanmış bulunuyoruz. Bugüne kadar Van’da ki depremde zarar gören vatandaşlarımız için gönderdiğimiz 458 konteyneri oraya ulaştırdık. Bugünde kısmet olursa 62 tane konteyner göndereceğiz. Toplamda 520 adet konteyner göndermiş olacağız. İnşallah kazasız, belasız yerine ulaşır ve depremzede vatandaşlarımıza yararlı olur. Yolunuz açık olsun ” diyerek, 9. Grup olan (60 Adet) konteynerlar Derince Limanından Van’a gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat