Özdilek

Güncel

Van Belediye Başkanı Hayati Urhan'dan Doğan'a Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Van Bahçesaray Belediye Başkanı Hayati Urhan, Ak Parti Van Bahçesaray İlçe Başkanı Sabri Azhan, işadamları Ömer Gögercin ve Garbi Gögercin ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

İZMİT UFKUMUZU AÇIYOR

İzmit Belediyesini ikinci kez ziyaret ettiğini belirten Bahçesaray Belediye Başkanı Hayati Urhan “İzmit’e geldiğimizde ufkumuz açılıyor. Daha önce geldiğimizden bu yana İzmit’in çok değiştiğini fark ettik. Burada yapılan çalışmaları her tarafta anlatıyoruz. Ziyaretimizi hem Van ile İzmit arasında gönül köprüsü kurmak, hem de buradaki başarılı çalışmaların bir nevi kopyasını çekmek ve Başkanımızın tecrübelerinden istifade etmektir” dedi. Urhan,Başkan Doğan’ı Bahçesaray’a davette etti. Bahçesaray’ın Türkiye’de sesini en çok duyurmuş ve herkes tarafından bilinen bir ilçe olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “Bahçesaray, insanı ve doğasıyla içimizin ısındığı, yüreğimizin attığı bir yerdir. Daha önceki ziyarette talep edilen Bahçesaray’a park isteği tarafımızdan yerine getirilecektir” diyerek konuklarına ziyaretten dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat