Sağlık

Vali Topaca hastaneyi beğendi

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Dilovası’na gelerek ilçede yapılan yatırım ve çalışmaları gezdi.

15 Mart 2013 Saat: 13:10
Vali Topaca hastaneyi beğendi
Vali Topaca hastaneyi beğendi
İlçede yapımı devam eden eğitim ve sağlık tesislerini de gezen Vali Ercan Topaca, yapılan çalışmaların hızlandırılarak hizmete alınmasını istedi. Vali Topaca, hastaneyi çok beğendiğini ve bir an önce hizmete alınmasının söyledi.

Dilovası’na gelen Kocaeli Valisi Ercan Topaca, yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan hükümet konağına geldi. Vali Topaca’yı Kaymakam Hasan Göç ve Belediye Başkanı Cemil Yaman ile birlikte diğer daire müdürleri karşıladı. Kaymakamlık toplantı salonunda ilçeye yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında Kaymakam Hasan Göç ve Belediye Başkanı Cemil Yaman’dan bilgiler alan Vali Topaca daha sonra belediye yanındaki 1 nolu sağlık ocağını ve Dilovası Hastanesi gezdi. Vali Topaca’nın ziyaretine ayrıca Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mürsel Durmaz, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Dr. M. Melih Kaştı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Aydınlık, İl Çevre Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Defterdar Süleyman Dal da eşlik ettiler.

Belediye tarafından projesi çizilerek yapımı hızlandırılan Dilovası Hastanenin katlarını da gezen Vali Topaca, il sağlık müdürüne gereken eksikliklerin bir an önce tamamlanarak halkın hizmetine sunulmasını istedi.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçede yapılan, yapımı devam eden ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında Vali Ercan Topaca’yı bilgilendirdi, belediye hizmetlerinin aksatılmadan vatandaşın rahatı için sunulduğunu söyleyerek “Belediye olarak ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ahenk içerisinde halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Okullardaki başarının artması için bu yıl yine ilkokula başlayan çocuklarımızın çanta dahil tüm kırtasiye malzemelerini okulun ilk günü dağıttığımız gibi bu yıl SBS imtihanına gidecek tüm çocuklarımıza da 5000 adet yardımcı kaynak kitap dağıttık. Ayrıca yıl içinde okullarda ortak deneme sınavları yaparak başarının artmasını sağlanması amaçlanmıştır” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat