Özdilek

Kültür/Sanat

Vali, Kocaeli’ni havadan gördü

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Büyükşehir’in deniz uçağıyla kentin havadan profilini çizdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, kentin üzerinde uçakla incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, kentin planlanması, sahil düzenlemeleri ve yapılan projelerle ilgili Vali Topaca’ya bilgi aktardı.

DENİZ UÇAĞIYLA İNCELEME TURU

Kocaeli Valiliği’ne kısa süre önce atanan Ercan Topaca, kenti havadan inceledi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Büyükşehir’in deniz uçağıyla yaklaşık 1 saat boyunca kentin üzerinden uçtu. Karamürsel’den deniz uçağına binen Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Kocaeli’nin tamamını havadan görme imkanı buldu.

KENTİN HAVADAN PROFİLİNİ ÇİZDİ

Yolculuk boyunca Vali Topaca’ya bilgi aktaran Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin tam anlamıyla bir profilini çizdi. Kocaeli’ni Vali Topaca’ya havadan tanıtan Başkan Karaosmanoğlu, özellikle İzmit Körfezi’nin kirletilmesinin önlenmesinde çok önemli bir görev üstlenen deniz uçağının çalışmalarını anlattı. Başkan Karaosmanoğlu, Vali Topaca’ya Kocaeli’nin köylerde dahil olmak üzere tamamının planlandığını, planı çıkarılmamış 1 metrekare bile yerin kalmadığını anlattı.

PROJELERİ HAVADAN İNCELEDİLER

Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, havadan yaptıkları incelemede halen devrede bulunan ve yapımı devam eden atık su arıtma tesisleri, otoban kenarlarında ve boş alanlarda yapılan ağaçlandırma çalışmaları, Karamürsel, Körfez, Gölcük, Değirmendere, Başiskele sahillerindeki düzenleme çalışmaları, Sekapark, otoban ve köprüleri inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, yolculuk boyunca Vali Topaca’ya yapılan çalışmaların yanı sıra planlanan projelerle ilgili de bilgi aktardı, görüş ve önerilerini aldı.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat