Özdilek

Güncel

Vali İl Özel İdare personelini uğurladı

Vali Ercan Topaca, 30 Mart’tan sonra kapanacak olan İl Özel İdaresi personeline veda yemeği verdi. Topaca, idare personeline veda yemeğinde hediye verdi

20 Mart 2014 Saat: 15:37
Vali İl Özel İdare personelini uğurladı
Vali İl Özel İdare personelini uğurladı

Vali Ercan Topaca, 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri sonrasında kapanacak olan İl Özel İdaresi personeline WellbornLuxury Otel’de veda yemeği verdi. Yemeğe Vali Ercan Topaca, eşi, Sevim Topaca, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan Eres, eşi Esin Eres, İl Özel İdaresi Hukuk Müşaviri Esin Solakoğlu, eşi Kocaeli Barosu Başkanı Tamer Solakoğlu ile idare daire başkanları ve İl Özel İdaresi personeli katıldı.

“MUHTEŞEM BİR KAPANIŞ”

Yemekte konuşan ve Türk idare sisteminde büyük değişiklik olacağını ifade eden Vali Ercan Topaca, “Seçimler sonrasında 160 yıldır var olan ülkemize önemli katkılar sağlayan bir teşkilatın 30 ilde kapanışıyla ilgili bir süreci yaşıyoruz. Ülkemiz açısından idarenin yaptığı hizmetler anlatmakla bitmez. Kocaeli İl Özel İdaresi 1924 yılından bu yana varlığını sürdürüyor. Kocaeli İl Özel İdaresi kapanırken muhteşem bir kapanış yapıyor” dedi.

“YAPILAN İŞLER KÜÇÜMSENEMEZ”

Kocaeli İl Özel İdaresi’nin güzel hizmetlere imza attığını kaydeden Vali Topaca, “Asla yapılan işi küçümsemeyiz. Kocaeli Özel İdaresi, birçok hizmette öncülük yapan bir idare. Türkiye’de mikro kredi sistemini en iyi uygulayan idare bizim idaremiz oldu. Kendi projelerimizi kendimiz ürettik. Bizim ürettiğimiz projeler Türkiye’nin başka illerine örnek oldu. Türkiye’nin en güzel valilik binasını burada yapıyoruz”  diye konuştu.

İDARE PERSONELİNE HEDİYE

Ercan Topaca’nın konuşması sonrasında Burhan Eres, Vali Topaca’ya hediye takdim etti. Daha sonra Topaca, Burhan Eres, hukuk müşaviri Sibel Solakoğlu’na, iç denetçi Tunay Bakır’a, genel sekreter yardımcısı İlhan Çakmak’a ve idare daire başkanlarıyla İl Özel İdaresi personeline hediye takdim etti.  Topaca, İl Özel İdaresi personeline gidecekleri kurumlarda başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat