Özdilek

Siyaset

Vali Güzeloğlu Kandıra Esnafları ile Buluştu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıda Kandıralı esnaflarla bir araya geldi.

25 Kasım 2016 Saat: 07:35
“Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Kandıra Esnafları ile buluştu.”
Vali Güzeloğlu Kandıra Esnafları ile Buluştu

 Esnafların sorunlarının ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, esnaf sanatlarlar Kocaeli İl Başkanı Kemal Kaya,  Kandıra esnaf sanatkarlar odası başkanı Şaban Şenol ve Kandıralı esnaflar katıldı.

    Esnafların sorunlarının dinlediği ve çözümlerinin konuşulduğu toplantıda konuşan  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bu  toplantıların Kandıra’nın gelişiminde önemli olduğuna vurgu yaptı.  Valimizin esnafımızla içi içe olması fikirlerini alması bu tür toplantılara katılması bizler için yönetimsel anlamda çok önemli. Bir şehrin kalkınmasında, gelişmesinde marka bir şehir haline gelmesinde bu tür toplantılar çok önemli diyen Başkan Köken, yarınların daha güzel olması için çalışmalarının süreceğini belirtti. 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu konuşmasına, “Kandıra'da olmaktan ve sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum sözleriyle başladı” diyerek başladı. Vali Güzeloğlu, “Benim esnafa bakışım milletin öz değerlerimizi temsil eden, birlikte yaşama irademizi, millet olma zenginliğimiz temsil eden ve bu değerleri geçmişten bu güne bu günden de geleceğe aktaracak milletin ta kendisi bir kitle olarak, bir değer olarak, bir zenginlik olarak esnafı görüyorum. Esnaflık kardeşlik hukuku temelinde gelişen, gözü tok, haramdan uzak kalan, alnının teri helal emeği ile kazanan, sofrası gönlü, kapısı açık olan ama haksızlığa, yanlışa kapısı kapalı olan bir anlayışın temsilcisidir dedi.

“Kandıra’da Yetişen Ürünler Markalaşıyor”

Vali Güzeloğlu ve Başkan Köken’nin esnaflarla bir araya geldiği programda İzmit Kandıra Duble yol çalışmasının 2018 yılında bitirileceği ve bu sürecin ardından Kandıra’nın turizm alanındaki gelişmesinin giderek artacağı vurgulandı. Yeşiliyle deniziyle gözde ilçe Kandıra da yetişen ürünlerin markalaşması için çalışmaların yapılacağını ifade eden Vali Güzeloğlu ve Başkan Ünal Köken, Kandıra’nın gelişmesine yönelik çalışmaların birlik beraberlik içinde süreceğini ifade etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat